dahlmaria.blogg.se

Fint runt halsen
 
Jag älskar accessoarer i alla dess former. Det är kul att kombinera och matcha med sin outfit. I helgen var jag på shoppingtur med min kära mamma och hittade detta fina halsband med berlocken E såklart. Så fint och ska hänga runt mig hals i vår. Kejdan är lång och jag tänkte kombinera det med en kortare kedja med bokstaven J <3 Enkelt, men ack så fin detalj med eftertanke. (ursäka min torra hand på bilden, man blir helt förstörd av all alcogel i dessa sjukdomstider)
 
 
SKAM - tillbaka till tonåren
Tillbaka på gymnasiet.....
Bildresultat för svt skam
Ingen kan väl missa att det råder SKAM hysteri över sverige just nu. Jag fattade först inte vad det var alla snackade om och nu kan jag bara säga en sak. Aldrig någonsin har en serie prickat in så många "igenkänningsfaktorer" hos mig. Julledigheten gjorde mig till en slav under denna serie och 3 säsonger plöjdes på 1,5 vecka. Fantastiskt filmad och superbra skådespelare som gör att allt känns så naturligt. Har du inte sett den har du missat något och måste se den på direkten. Klicka in på SVT play och låt dig fängslas direkt!
Påfyllt inför terminstart
Imorgon är det äntligen dags för Esther att sparka igång vårterminen på förskolan. Förskolan har bytat lokaler och redan förra veckan var vi och häsade på för att Esther skulle känna sig lite mer hemma när det var dags för terminstart. Vårt studiebesök gick kanon och Esther verkade inte märkbart brydd över de nya lokalerna. Roligast var att gården numera hade en rutschkana och att få träffa alla kompisar och pedagoger igen. 
 
Men som alltid så växer ju de små liven så de knakar och i helgen var jag iväg för att fylla på Esthers förskolegarderob med fleeceunderställ, vantar och mjukiskläder i storlek 92. Nu är vi (läs: Esther) redo!