Liseberg med 1 åringNu har vi åter landat hemma efter några härliga dagar i Göteborg. Det blev Pokenader, Liseberg, Shopping och soffhäng med våra kära smålandsvänner. Esther har fått uppleva flera saker för första gången: 

1. Första gången i Göteborg
2. Första gången hon fick åka tåg
3. Första gången hon fick åka spårvagn
4. Första gången på ett nöjesfält
5. Första turen med en karusell
 
Det är så häftigt med alla dessa nya saker. Man kan se hur det lyser i hennes ögon när vi gör något nytt. Tågresan var en höjdare och kanske resans höjdpunkt tyckte Esther. Själv var jag mest road över vårt stopp på Freeport i Kungsbacka där jag fyndade två höstjackor till kalaspris på MQ's outlet. Utöver Freeport blev det massor av shoping till Esther på rean som råder överallt. Får ladda ett inlägg med alla våra fynd imorgon. 

Fick en fråga av en vän om hur det är att besöka Liseberg med en 1 åring...
Över förväntan med vår 1 åring i alla fall. Visst hade hon spring i benen mest hela tiden men de fick vi råda bot på genom att låta henne rastas i omgångar där det inte var så mycket folk (vi lyckades nog tajma in årets mest besökartäta dag på Liseberg)  och allt folk som passerade vagnen fick Esther total paralyserad mesta tiden så nån vidare underhållning behövde vi inte tänka på. Och när det var dags för eftermiddagsvilan så tackade jag gudarna för att vår 1 åring inte är känslig för höga ljud, för det skreks och hade sig överallt i parken och gick inte att komma ifrån.  Men allt som allt var vi väldigt nöjda.
 
Allmänt, Esther, Resor | | 2 kommentarer |
Upp