Höstblåsor som ett brev på posten

Denna ledighet kan verkligen beskrivas med ett ord: Sjuk
 
Julledigheten inleddes med att Esther fick kräksjukan på min första lediga dag. Två dagar senare insjuknade min kära man. Kort därefter (läs: julafton) insjuknade min kära mamma lagom till julfirandet. Vi lyckades hålla oss friska sånär som på snoriga näsor hos Johan och Esther på nyårsafton. Men...lagom till att Johan skulle börja jobba igen kom febern krypandes. Först lite smått för att retas med honom och han fick väldigt ont i halsen. Två dagar senare hade han avklarat två dagar med 40 gradig feber och prickarna kom som ett brev på posten....höstblåsor....överallt!
 
Lagom till Johan utbrott av blåsor steg Esthers feber från ingenstans igårkväll och nu pendlar hon mellan stadiga 38-40. Hon är ledsen, har ont i halsen och vill inte äta. Tack och lov går välling ner fortfarande och vi håller tummarna för att hon inte ska få samma utrbott av blåsor som Johan lyckats få. 
Så helgens planer blev inställda och nu låser vi in och och hoppas på att bli helt friska så vi kan återgå till jobb och dagis snarast möjligt, nu är jag måttligt trött på att torka snuviga näsor, dela ut stolpiller och sömnlösa nätter.
Ge mig vår, friska barn och tid med vänner och familj.
 
Efter ett storköp på Apoteket där jag fick med mig diverse medikament som ska lindra Johans sveda i hals och klåda över hela kroppen sprang jag in om och köpte mig en bukett tulpaner. För visst finns det väl inget som siar så om våren som en bukett krispiga tulpaner!
 
Så nu har jag gnällt klart, lite sympati hade inte skadat...
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp