Stora röjardagen

En klapp på axeln ska vi minsann ge varandra ikväll min man och jag. Idag har vi optimerat timmarna på hans sista semesterdag. Vi startade morgonen med en brakfrukost, som jag steg upp tidigt för att fixa, nybakade scones, nygräddade krabbelurer och baljor med kaffe. Åh det var så mysigt, det enda som saknades var varsin morgontidning som vi skulle bre ut över köksbordet och bara grotta ner oss i hela förmiddagen.(skulle kanske gått för 5 år sedan när vi inte had barn och bodde i lägenhet)
 
Efter vår fantastiska start på dagen packade vi ihop saker till lillan och lämnade henne för en heldag hos mormor och morfar. När vårt lilla hjärta var lämnat började vi med att skoga ner allt sly på framsidan. Efter en timmes slit med tigersåg och sekatör var släpen sprängfylld och vi körde iväg till tippen för att göra oss av med bråtet. 
En snabb lunch sen gick vi upp på ovanvåningen för att köra ett race även där. Efter takbytet hade mängder av bråte trillat in och massor av smuts och damm hade lagt sig som en mörk dimma över alla rum. Så....
med grovdammsugaren, sopkvasten och en helsikes massa sopsäckar gjorde vi slag i saken och rensade upp rejält. Efter otaliga sopsäckar och med näsor svarta som sot av all smuts packade vi ihop och för dagen när klockan närmade sig kväll.
 
Trötta, hungriga och grymt nöjda föräldrar checkade ut efter varsin välbehövlig dusch och har nu hämtat hem sin lilla ögonsten. Gud vad man saknar sitt barn när de inte är hemma, och gud vad mycket man får gjort om man bara sätter sig för att göra det och inte blir distraherad av en 1 åring som vill bli buren, lekt med, matad, bytad blöja på, och bli underhållen konstant. Men som vi älskar det livet ändå <3 
Allmänt, Huset | |
Upp