Första advent

Första advent är nu här och i år har jag verkligen längtat lite extra efter just denna helg. Det är startskottet på en hel månads mys och massa spännande upptåg. I år har Esther fått en egen adventskalender från sin mormor och morfar med Bamse pixie böcker. någon kommer bli lyrisk när hon på torsdag får öppna första luckan. Esther har en thing för böcker så den kalendern kunde inte blivit mer passande. 
 
Från oss får Esther i år en paketkalender med paket varje advent. Dvs 4 paket istället för 24. än så länge är hon inte helt med på varför hon får paket så därför känns en varje helg mer passande. Hur vi gör nästa år får vi se då. I dagens paket låg en mysig julpyjamas samt en målarbok och färgpennor.  Hela morgonen satt hon sedan och målade i sin nya bok, lyckan var total.
 
Johan har också fått en egen kalender i år. Även han får öppna varje helg. I hans kalender gömmer sig varje advent två nya julöl från Systembolagets julsortiment 2016. Tror han kommer bli minst lika glad som Esther blir över sina presenter. 
 
 
Allmänt | |
Upp